210 8013844Καλέστε μας: Δευ. - Κυρ. 9:00 - 21:00

ΑρχικήΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Επιλέξτε ανάμεσα σε πληρωμή με κάρτα, τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή και ακολουθήστε τις οδηγίες πληρωμής κατά την αγορά.

Σε περίπτωση που επιλέξετε το τραπεζικό έμβασμα η παραγγελία σας θα αποσταλεί εφόσον έχει εμφανιστεί η πληρωμή στο σύστημά μας.

Εάν επιλέξετε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά τότε θα καθοδηγήσουμε εμείς, με αναλυτικές πληροφορίες για την πληρωμή και την παράδοση.

Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες όλη την εβδομάδα από 9:00 – 21:00.

 

Αναλυτικές πληροφορίες

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να πραγματοποιήσετέ την παραγγελία σας και να εξοφλήσετέ όλο το ποσό κατά την παραλαβή. Η δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει μόνο εντός Αττικής και προϋποθέτει ότι η παράδοση θα γίνει από το κατάστημά μας και όχι μέσω courier. Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια θα ενημερωθείτε κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

2. Πιστωτική κάρτα

Επιλέξτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες στο καλάθι. Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι ο πιο γρήγορος και ασφαλής για να εκτελέσετε την παραγγελία σας και τον προτείνουμε. Η πιστωτική κάρτα σας δίνει την δυνατότητα να επωφεληθείτε από άτοκες δόσεις αν το επιθυμείτε.

3. Τραπεζικό έμβασμα

Η εταιρία μας διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς στην Eurobank και στην Τράπεζα Πειραιώς. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί εφόσον έχει εμφανιστεί η πληρωμή στο σύστημά μας. Ο χρόνος κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τράπεζα του πελάτη. Τυχόν έξοδα και προμήθειες τραπεζών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για όλα τα παραπάνω, εκτός από την ηλεκτρονική επικοινωνία ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας και τηλεφωνικά.